White Zombie (1932) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Madeleine en Neil willen gaan trouwen op een plantage ergens op het eiland Haiti. Beaumont, de eigenaar van de...
White Zombie

White Zombie

Horror Klassieker
Taal: Engels Jaar: 1932 Duur: 1 u 7 min

Madeleine en Neil willen gaan trouwen op een plantage ergens op het eiland Haiti. Beaumont, de eigenaar van de plantage, wordt echter ook verliefd op de mooie Madeleine en vraagt aan de medicijnman Legendre om een drankje voor hem te brouwen waarmee hij haar voor zich kan winnen. Helaas verandert Madeleine na het drinken van het brouwsel in een emotieloze zombie en Beamont moet zo vlug mogelijk een tegengif zien te vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om White Zombie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Jorrit
De eerste keer dat het woord 'zombie' viel was in deze film! Het mooie aan deze film is dus dat er zoals de titel al deed vermoeden zombie's aanwezig waren maar dat deze zombie's heel wat anders waren als we met z'n allen gewend zijn geraakt. Zo zijn deze zombies niet de levende doden maar enkel levende mensen die onder een soort van hypnose van Bela Lugosi zitten.
Daarom zijn klassiekers zo leuk om eens gezien te hebben. Zodat je weet waar het allemaal begonnen is.
loading