Blood Sweat And Teeth (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Blood Sweat & Teeth is een documentaire over de sport "vechten zonder regels". Regisseur Adam...
Blood Sweat And Teeth

Blood Sweat And Teeth

Documentaire Sport
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 22 min

Blood Sweat & Teeth is een documentaire over de sport "vechten zonder regels". Regisseur Adam Warren volgt een amateur deelnemer, David "Rhino" Rivera, tijdens zijn opleiding en climactische strijd tegen de Gauntlet Trials in Macon, Georgia. Het doet verslag van zijn training, zijn trainers, zijn visie op de sport, en de vrees van zijn familie en vrienden voor zijn veiligheid. Gedurende de film worden vele andere vechters en trainers, de promotor en enkele scheidsrechters geïnterviewd, een scala van wedstrijden vindt plaats en de regels van het spel worden uitgelegd. Dit alles wordt ondersteund door een rauwe soundtrack die de sfeer en het gevoel van de hele ervaring goed weergeeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blood Sweat And Teeth aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading