Angel And The Badman (1974) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John Wayne als beruchte revolverheld Quint Evans die gewond raakt tijdens een vuurgevecht. Een Quaker-familie...
Angel And The Badman

Angel And The Badman

Klassieker Western
Taal: Engels Jaar: 1974 Duur: 1 u 40 min

John Wayne als beruchte revolverheld Quint Evans die gewond raakt tijdens een vuurgevecht. Een Quaker-familie neemt hem in huis en verzorgt hem. De liefde voor dochter Penelope (Gail Russell) overtuigt Wayne van de noodzaak om zijn leven te beteren. Maar eerst wil hij de bandiet (Bruce Cabot) vinden die zijn pleegvader heeft vermoord. Wayne heeft ook nog te maken met de rechtlijnige sheriff (Harry Carey), die vastberaden is om hem in te rekenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Angel And The Badman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Jorrit
John Wayne. Als je van westerns houd, kijk gewoon alles wat met JW te maken heeft. Zit je altijd goed! Want wat kan er nou mis zijn aan een film waar alle westerns van afgeleid zijn?
loading