Zorro's Black Whip - Avalanche (1944) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zorro's Black Whip is een Amerikaanse filmreeks uit 1944, bestaande uit 12 korte films met een...
Zorro's Black Whip - Avalanche

Zorro's Black Whip - Avalanche

Series - Zorro Klassieker Western
Taal: Engels Jaar: 1944 Duur: 14 min

Zorro's Black Whip is een Amerikaanse filmreeks uit 1944, bestaande uit 12 korte films met een totale lengte van 211 minuten. De reeks werd gepubliceerd door Republic Pictures. Anders dan de titel doet vermoeden, komt het personage Zorro niet voor in de reeks. In plaats daarvan draait het verhaal om een heldin met de naam The Black Whip. Nadat haar broer (de originele Black Whip) om het leven komt bij zijn strijd tegen corrupte politici, neemt Barbara Meredith de identiteit van de Black Whip aan. Als expert met een zweep en pistool rekt ze ten strijde tegen Hammond en diens bende. Hammond vermoorde Barbaras broer omdat hij voor het feit dat Idaho een staat zou worden was. Geholpen door de overheidsagent Vic Gordon voorkomt ze dat Hammond zijn greep op de stad kan behouden. Barbara Meredith wordt gedwongen om 'The Black Whip' in de val te lokken die is opgezet door Hammonds handlangers. Hoe zal ze zich daar uitwerken? Zal "The Black Whip" ten prooi vallen aan de boosaardige handlangers...?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Zorro's Black Whip - Avalanche aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading