Afblijven (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Het verhaal draait rond Melissa, een gewoon meisje dat graag beroemd wil worden. Op een dag krijgt...
Afblijven

Afblijven

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Het verhaal draait rond Melissa, een gewoon meisje dat graag beroemd wil worden. Op een dag krijgt ze de kans om in een videoclip mee te spelen en wordt in een klap enorm populair op school. Ze wordt mee uitgenomen door de knapste jongens van school, maar het succes kent z'n keerzijde: ze raakt verslaafd aan verdovende middelen. Voordat het zover komt proberen haar vrienden haar uit deze situatie te halen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 4:3
Anoniem
Ik vind het een hele leuke film. Ik zou zeggen: KIJKEN!!!!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

jannie
Leuk, spannend. Goede familiefilm
Anoniem
Leuke film om een x te kijken!
Verder vind ik hem soms wat simpel opgebouwd, wel is de boodschap duidelijk omtrent xtc!
Al gebruiken de meeste mensen xtc om gewoon tijdens het stappen los te gaan!
Anoniem
Leuk
Egbert
Samen met onze kinderen deze film gekeken. We vonden het een erg leuke en leerzame film over vriendschap en drugs.
Mark
Dit is gelijk een voorlichtingsfilm die duidelijk maakt dat je beter niet aan drugs kunt beginnen.
nathalie
Het is een goeie film over drugs en wat er daardoor kan gebeuren enzo. Alleen ik snap niet zo goed waarom dat meisje zo snel boos wordt en die vriendin van haar is echt gemeen, en die dansmoves zijn echt gaaf xxx
lesley
Het is een zeer goede film over drugs en hoe je vrienden hier kunnen op reageren. Ik raad hem zeker aan het is goed voor een familiefilm maar ook voor op school te laten zien!
Anoniem
Dacht dat deze film voor kinderen was maar ook als ouder zijnde blijf je lekker mee kijken. Echt een leerzame en spannende film over goed en slecht...
Anoniem
Kicke jeugdfilm. Vol plezier,jeugd avondtuur, mooi verhaal. Leuk om te kijken met vrienden,zus of broer,familie of ouders. Alleen kan natuurlijk ook. Ben je gek op dansfilm dan is deze de moeite waar. leuke spelers.
Jolanda
hele leuke film, zeker voor kinderen tegen de puberfase aan, zit een goede boodschap in.
loading