Ajax Opleiding 01 - Speelwijze (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zoals iedere voetballiefhebber weet, speelt AJAX altijd zeer aanvallend met aantrekkelijk veldspel...
Ajax Opleiding 01 - Speelwijze

Ajax Opleiding 01 - Speelwijze

Documentaire Sport
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 34 min

Zoals iedere voetballiefhebber weet, speelt AJAX altijd zeer aanvallend met aantrekkelijk veldspel en op technisch hoog niveau. Om dit doel te bereiken heeft AJAX een wereldberoemd trainingsprogramma ontwikkeld waar jonge talenten in trainingcomplex De Toekomst hun opleiding volgen tot jonge AJAX professionals. Wim Zielhorst, een ervaren producent van sportfilms en -documentaires heeft meer dan vier jaar bij AJAX meegelopen met de trainers, de technische staf en jonge talenten om het AJAX trainingsconcept voor de eerste keer aan het publiek in al haar facetten te tonen. Het resultaat is een fantastische zesdelige voetbalserie voor iedere voetbalfan, het aanstormende voetbaltalent en hun ouders, voor jeugdtrainers in het algemeen en die in het amateurvoetbal in het bijzonder, voor AJAX fans en het bedrijfsleven. Deel 1 De Ajax-speelwijze De Ajax-speelstijl Formatie Speelwijze Balbezit - Oriënteren en anticiperen Veldbezetting - Technische vaardigheden - Individueel spelidee - Balbezit tegenpartij - Keuze voor formatie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ajax Opleiding 01 - Speelwijze aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading