The Legend of Tarzan (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 'The Legend of Tarzan' speelt Alexander Skarsgård de rol van Tarzan, die de Afrikaanse jungle...
The Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 45 min

In 'The Legend of Tarzan' speelt Alexander Skarsgård de rol van Tarzan, die de Afrikaanse jungle heeft verlaten om bij zijn geliefde vrouw Jane te gaan wonen onder de naam John Clayton III, Lord Greystoke. Maar hij wordt weer uitgenodigd om naar de Congo te reizen, niet wetende dat hij wordt gebruikt voor een complot dat is beraamd door kapitein Leon Rom. Tarzan belandt tussen hebzucht en wraak in, maar de bedenkers van de samenzwering beseffen niet wat ze met hun acties ontketenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Legend of Tarzan aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Michel
mooie film

Reviews

Hans
Mooi gemaakt en een vermakelijke film. De verhaallijn was erg magertjes en de karakters weinig uitgediept. De rollen van Samuel L Jackson en Christopher Waltz waren erg zwak. Op zich was het interessanter geweest om het oude verhaal weer eens te verfilmen want het gedeelte waar Tarzan opgenomen werd door de apenen later Jane leerde kennen was eigenlijk het mooiste gedeelte van de film. Het einde van de film was supervoorspelbaar waardoor de film uiteindelijk een bittere nasmaak achterlaat bij de kijker (bij ons in ieder geval).
Nicole
zeer vermakelijke film. Een mooi vervolg op de bekende Tarzan films. Deze film een geheel nieuw avontuur laat ook geregeld flash-backs zien over de opgroeiende Tarzan. Alexander Skarsgård in de hoofdrol al Tarzan of te wel John Clayton, zet zijn vertolking goed en overtuigend neer. Heel af en toe neigde de visuele effecten wat nepperig, maar in het algemeen genomen leverde deze film prachtig beeldmateriaal op. Goede cast en mooie film.
Tim
Deze film verteld het verhaal van Tarzan, zowel een glimp van zijn verleden als het leven na de wildernis.
Maar vanwege een uitnodiging gaat hij toch terug naar de wildernis, neemt het hier op tegen slavernij en tegen een oude vijand.
Gelukkig word hij bijgestaan door zijn vrienden, zowel mens als dier zijn bereid om hem te helpen.
Maar de film geeft aan Tarzan een nieuw gezicht, door deze van beschaving te laten wederkeren naar zijn meer dierlijke kant.
Een aanrader indien je vroeger genoten hebt van de vorige films of series van Tarzan en prachtige verfilming.
Geert
Dit Tarzan verhaal speelt zich af volgend op het origineel gekende verhaal. Tarzan is al volwassen, heeft zijn afkomst al ontdekt en woont met Jane in London. Hij wordt door de Belgische koning uitgenodigd om terug te keren naar Congo om te helpen. Dit is echter een valstrik, die Tarzans uiterste zal vragen om zichzelf en geliefden te redden. Geweldig dynamische film, het oerwoud en dieren alsook de interactie met de mens zijn zelden zo knap en intens weergegeven. Stevig verhaal, spannend en verveelt voor geen moment. Een aanrader.
loading