Bad Neighbours 2 (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mac en Kelly Radner verwachten hun tweede kindje en ze zijn klaar voor de stap naar de Vinexwijk. Ze moeten...
Bad Neighbours 2

Bad Neighbours 2

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 29 min

Mac en Kelly Radner verwachten hun tweede kindje en ze zijn klaar voor de stap naar de Vinexwijk. Ze moeten alleen nog hun huidige huis verkopen, maar de buren krijgen nieuwe buren en dit keer zijn het meiden... Hoe erg kunnen die nou zijn? Het blijkt een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Mac en Kelly zijn genoodzaakt om de hulp in te schakelen van hun vorige buurman Teddy om de dames van Kappa Nu tot de orde te roepen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bad Neighbours 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Mac en Kelly verwachten ondertussen hun 2e kindje en plannen om te verhuizen. Hun huidige huis is verkocht onder optie maar ondertussen duikt er een nieuwe studente huis op als buren. De verkoop is dus duidelijk in gevaar. Mac en Kelly ondernemen actie tegen de studentes en krijgen hierbij hulp vanuit onverwachte hoek. Grappige film al is het wel geen origineel verhaal meer, maar er zitten toch weer goeie grappen in. Leuke verwijzingen ook naar de eerste film en de acteurs zijn goed gecast, al maken de acteurs van het eerste uur ook hier toch wel de film. Grappige aanrader.
loading