Fathers & Daughters (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De succesvolle schrijver Jake Davis krijgt te maken met een ernstig auto-ongeluk waardoor hij zijn 5-jarige...
Fathers & Daughters

Fathers & Daughters

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 52 min

De succesvolle schrijver Jake Davis krijgt te maken met een ernstig auto-ongeluk waardoor hij zijn 5-jarige dochter Katie alleen moet opvoeden. In de nasleep van deze tragedie worstelt Jack met het schuldgevoel van het verlies van zijn vrouw en heeft hij moeite met de opvoeding van zijn dochter.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Fathers & Daughters aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Een schitterend drama ! Uit het leven (be)gegrepen, grijpbaar en ongrijpbaar maar perfect vatbaar voor iedereen die toch ook een tikkeltje (h)erkenning kan vinden in de situatie van het hoofdpersonage.Emotie in overvloed die parallel staat aan de realistische mogelijke acties en reacties hierop.Fathers&Daughters, de titel zet de toon al , ik verdien er liever geen punt aan maar bekijk hem graag gewoon nogmaals,aanrader !!!! dikke 10

Reviews

Gerard
Een matige film die uit het leven gegrepen zou moeten zijn maar die ik toch minder realistisch vond overkomen. Acteer prestaties van het kind zijn erg goed. Het is een film die me niet zo kon boeien. Het verhaal was ongeloofwaardig en in mijn ogen niet goed neergezet. Jammer dat sommige dingen over de top waren en het geheel daarom niet echt kloppend. Maar de andere review zegt totaal iets anders dus beoordeel zelf.
loading