After Sex (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kate (Brooke Shields) is een jonge en knappe vrouw. Maar nu ze een jaar gescheiden is, beginnen de problemen. Ze is...
After Sex

After Sex

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 32 min

Kate (Brooke Shields) is een jonge en knappe vrouw. Maar nu ze een jaar gescheiden is, beginnen de problemen. Ze is eenzaam en lijkt niet om te kunnen gaan met een leven na de seks. Kate vertrekt daarom met haar vier vriendinnen naar Las Vegas voor een wild 'girls only' weekend, waar ze van plan zijn te gaan golfen, gokken en te kijken in wat voor problemen ze nog meer kunnen raken onder de hete woestijnzon. Kate hitst haar dronken vriendinnen op om een avondje door te brengen met een groepje al even dronken mannen, en al snel belanden ze in de gezochte problemen. Problemen die al snel een seksueel tintje krijgen... Terug in Los Angeles blijkt elk van de vijf vriendinnen een duister geheim te bewaren na die bewuste nacht in de woestijn. De een heeft een vreselijk schuldgevoel, de ander houdt er een geheime affaire op na.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om After Sex aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Irene
Aardige film waarin 4 vriendinnen met elkaar een tripje maken en daar het een en ander meemaken. Ze hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid en verwerken dat wat ze meegemaakt hebben op hun trip dan ook allen op een andere manier. Duidelijk wordt dat iedere relatie anders is, en het niet altijd is wat het lijkt!

Reviews

Erika
Slechte film. Saai begin en het wordt er ook niet echt spannender op. Verhaal zit ook niet echt top in elkaar.
Wel leuk om te zien hoe iedereen met z'n eigen sores omgaat, maar verder niet echt genoten van deze film. Wat mij betreft geen aanrader dus.
Jolanda
Raar verhaal, vooral aan het begin vraag je je af waar je aan begonnen bent, we hebben de film toch een kans gegeven, was niet echt leuk maar ook niet super slecht, maar niet echt een aanrader, had er meer van verwacht.
Jessica
Wat een verschrikkelijke film zeg.
Hij begint heel erg saai en ook later wordt hij niet veel beter. Beetje zonde.....
Jorrit
Een hele leuke film die goed laat zien hoe raar het er in liefdesland aan toe kan gaan! Iedereen die relaties heeft gehad zal deze situaties herkennen. Een goed plot dus! De situaties zullen je verbazen en krom laten liggen van het lachen! Zeker gaan kijken!
loading