Detention (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sam Decker is nadat hij als militair heeft gediend in de golfoorlog en in voormalig Joegoslavie teruggekeerd naar zijn...
Detention

Detention

Actie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 34 min

Sam Decker is nadat hij als militair heeft gediend in de golfoorlog en in voormalig Joegoslavie teruggekeerd naar zijn eigen buurt om les te geven in de meest harde en gevaarlijke school in de stad. Ook hier blijven de problemen hem achtervolgen, een groep schietgrage criminelen nemen de school over en deinzen voor niets terug. Maar Sam en zijn leerlingen besluiten om hier een stokje voor te steken en proberen samen de relschoppers te elimineren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Detention aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Jorrit
Weer een erg vermakelijke cliché actiefilm! Lekker voorspelbaar en in het special effect budget is niet gespaard. Dit soort actiefilms mag van mijn part ook onder de categorie humor geplaatst worden. Alle logica het raam uit en knallen maar!
loading