Jimmy Vestvood: Amerikan Hero (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De lompe maar Iranese immigrant Jimmy Vestvood krijgt tot grote blijdschap een Amerikaans visum....
Jimmy Vestvood: Amerikan Hero

Jimmy Vestvood: Amerikan Hero

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 20 min

De lompe maar Iranese immigrant Jimmy Vestvood krijgt tot grote blijdschap een Amerikaans visum. Jimmy droomt van een carrière als privédetective, maar al snel komt hij erachter dat de het beste werk dat hij kan krijgen een baan als bewaker bij een Perzische supermarkt is. Naïef als hij is neemt hij de eerste de beste klus aan als privédetective, onwetend dat hij eigenlijk wordt opgelicht door een corrupte wapenhandelaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jimmy Vestvood: Amerikan Hero aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Jimmy komt naar Amerika om de amerikaanse droom waar te maken. Hij merkt echter al snel dat dat moeilijker is dan gedacht. Toch vindt hij een job al privé detective en moet de vrouw volgen van een miljardair en haar betrappen op vreemdgaan. Hij wordt echter misleid en komt in zware problemen. Grappige film, deels lijkend op Borat, maar een origineel verhaal met de nodige misverstanden en de typische terroristen-grappen. Zijn amerikaans gedrag over the top is wel grappig maar soms ook te voorspellend. Geen superfilm maar kan er zeker mee door voor een grappige vrijdagavond film.
loading