Un Homme a la Hauteur (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Diane is een mooie vrouw. Het is het type dat overal waar ze komt wordt nagekeken. Daarnaast is ze een...
Un Homme a la Hauteur

Un Homme a la Hauteur

Komedie Romantiek
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 34 min

Diane is een mooie vrouw. Het is het type dat overal waar ze komt wordt nagekeken. Daarnaast is ze een briljante advocate met een goed gevoel voor humor en een sterke persoonlijkheid. Diane is net weer vrijgezel na een ongelukkig huwelijk en daarom klaar om de man van haar leven te ontmoeten. Op een avond ontvangt Diane een telefoontje van een zekere Alexandre die haar mobieltje heeft gevonden. Er is gelijk een klik tussen de twee. Diane is meteen in de ban van hem. De twee plannen snel een date, maar die ontmoeting gaat niet helemaal zoals verwacht...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Un Homme a la Hauteur aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
De film is luchtig en wel leuk om naar te kijken. Het thema is op een komische manier in beeld gebracht maar ook gevoelig met de zwaarte van hoe moeilijk het is afwijkend zijn in deze maatschappij. Met vooral de boodschap hoe andere mensen naar de dingen kijken. Het acteerwerk is goed en ook de muziekkeuze mooi. Het minpunt van de film is dat de acteur in het echt niet klein is en dat is heel duidelijk te zien. Het lijkt soms echt heel nep. Als je erop gaat letten, ver verhoudingen die niet kloppen dan is het storend.

Reviews

Renée
De film gaat over een vrouw die kennis maakt met een man met dwerggroei. Beiden hebben positieve gevoelens voor elkaar. De worsteling van het koppel met de reacties en vooroordelen uit hun directe (sociale) omgeving is mooi in beeld gebracht. Kiezen ze uiteindelijk voor elkaar (hun hart) of wint de ratio?
loading