Grimsby (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nobby, een aardige, maar simpele Engelse voetbalhooligan, heeft alles wat een man uit het arme vissersdorpje Grimsby maar...
Grimsby

Grimsby

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 20 min

Nobby, een aardige, maar simpele Engelse voetbalhooligan, heeft alles wat een man uit het arme vissersdorpje Grimsby maar kan wensen. Hij mist maar één ding: zijn jongere broer Sebastian, naar wie Nobby al 28 jaar op zoek is, sinds zij als kinderen van elkaar werden gescheiden. Nobby gaat op pad om Sebastian te ontmoeten, maar is zich er niet van bewust dat zijn broer niet alleen de dodelijkste huurmoordenaar van MI6 is, maar ook dat hij net op het spoor is gekomen van een op handen zijnde globale terroristische aanslag.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Grimsby aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
Mooie film, combinatie humor en actie is gewoon mooi om te zien.
Er zijn sommige dingen bij die je wel verwacht, maar er zijn ook dingen bij waarvan je denkt menen ze dit nu en dat is juist wat de film zo komisch maakt.
Beslist een aanrader indien je wilt naar een film kijken met zowel voldoende actie als humor.

Reviews

Sandra
Grappige film, echt irts om te kijken op een druilige middag
De dromen van de hoofdpersoon volgen ,in al zijn idiote krankzinnige omstandigheden.
Deze grappen en humor soms voorspelbaar maar wel leuk verfilmd hihi
Blijven je wel ff bij ,de grappen .
loading