Familie films en series kijken: Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan - Pan - Pan NL - Dr. Proktors Schetenpoeder - The Wiz Live! - Vrolijke Kerst Deel 1 - Vrolijke Kerst Deel 2 - Solan en Ludwig en de Sneeuwmachine - De Notenkraker - Apenstreken - Masha en de Beer Seizoen 2, Deel 2 - Inside Out
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Familie

  Aantal per pagina
Sorteer op:  Waardering  Populariteit  Datum  Alfabet  Prijs  
Get Santa
Uitgelicht

Get Santa

Een jongen en zijn vader bundelen hun krachten om het kerstfeest te redden zodra ze er achter komen dat de kerstman knock-out in hun garage ligt na te zijn gecrasht met zijn slee. De kerstman wordt daarnaast ook nog eens gezocht door de politie.

Jim Broadbent, Rafe Spall, Kit Connor

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!