Nederlandstalig films en series kijken: Sinterklaas en de Pepernoten Chaos - Kankerlijers - Mees Kees op Kamp - Chez Nous - Bobby en de Geestenjagers - Nijntje de Film - Jackie - Tot Altijd - Webcam - Kyteman - Now What? - Lucky Luke - Pizza Maffia
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}

Nederlandstalig

  Aantal per pagina
Sorteer op:  Waardering  Populariteit  Datum  Alfabet  Prijs  
Sluiten
Dorsvloer Vol Confetti
Download deze video Neem een filmpakket
Dorsvloer Vol Confetti
Uitgelicht

Dorsvloer Vol Confetti

Dorsvloer vol Confetti vertelt het verhaal van de jonge Katelijne die opgroeit in een boerengezin in Zeeland. Uitverkoren zijn, dat is het belangrijkste levensdoel in het streng-gelovige milieu van Katelijne. Maar voor haar zijn lezen en verhalen nog veel belangrijker. Zet ze daarmee haar 'genadetijd' op het spel? Dorsvloer vol Confetti is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Franca Treur.

Hendrikje Nieuwerf, Suzan Boogaerdt, Steven van Watermeulen

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!