Overzicht Acties meJane.com | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!

Overzicht Acties meJane.com

Schrijf een review en verdien een gratis Moviepoint!
Schrijf een review en verdien een gratis Moviepoint!

Doe mee aan de Review Actie en verdien gratis Moviepoints! Spaar zoveel mogelijk Moviepoints bij elkaar, dan kun je binnen de kortste keren gratis een filmpje huren.

Lees meer >>
|

Actieperiode:
Van 22-2-2011 tot 1-3-2015
Deze actie is verlopen.

Huurfilms

Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.

Koopfilms

Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.

DivX

Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!